26 березня 2024 р. 10:57

У Миколаєві влаштували рейди та виявили понад пів сотні порушень

Фото: Свідок.info

(Фото: Свідок.info)

У Миколаєві команда експертів з міськради провела серію обстежень у різних районах міста. Від 18 до 24 березня фахівці перевіряли стан закладів торгівлі, сфери послуг, приватного сектору та прилеглих територій.

За результатами роботи було складено 57 адміністративних протоколів та 34 попередження, повідомили у Миколаївській міській раді.

Наприклад, у Корабельному районі вони перевірили санітарний стан приватних будинків. Обстеження вулиць О. Ольжича, Кобзарської, Княжої та інших виявило ряд порушень: невідповідне складування будівельних матеріалів, нагромадження будівельного сміття та відсутність покажчиків на будинках. В результаті цього 14 порушників отримали адміністративні протоколи, а 34 власникам надано попередження щодо необхідності укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів та утримання територій у належному стані.

Заводський район теж не залишився без уваги. Фахівці відвідали вулиці 8 Березня, Шосейну та інші, а також селище Ялта. У результаті цього було складено 16 адміністративних протоколів.

Рейди охопили Центральний район, де перевіряли 25 об'єктів на Одеському шосе та вулиці Веселинівській. За порушення складено 5 адміністративних протоколів.

Інгульський район також потрапив під приціл фахівців, які провели обстеження на проспекті Миру, Театральній вулиці та інших. Тут зафіксовано 22 порушення, що призвели до складання відповідних протоколів.

У Міській раді наголосили, що такі рейди дозволяють підтримувати місто в належному порядку та стимулюють мешканців дотримуватися необхідних вимог щодо утримання прилеглих територій у чистоті та порядку.

А тим часом антимонопольний комітет розпочав справу проти Миколаївської міської ради за ознакою порушення у вигляді антиконкурентних дій.

Раніше ми писали, у Миколаєві планують надавати гранти підприємствам та аграріям, які постраждали від війни.

Ірина Глухова

Поділитися