08 листопада 2021 р. 19:14

Правоохоронці Одещини зареєстрували протягом тижня 756 порушень карантинних норм

Правоохоронці Одещини зареєстрували протягом тижня 756 порушень карантинних норм

Правоохоронці зареєстрували 756 адміністративних порушень карантинних норм на Одещині: 641 постанову винесли громадянам, які не дотримувалися маскового режиму у громадських місцях, а ще 115 протоколів склали за порушення правил щодо карантину людей.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Одеській області.

Дотримання вимог «червоного рівня» перевіряли майже 460 рейдових груп, до яких, крім правоохоронців, входили співробітники Держпродспоживслужби, муніципальної охорони та санітарні лікарі.

Вони проінспектували понад чотири тисячі об’єктів. Найбільше порушень виявили у закладах харчування, розважальних закладах та громадському транспорті. Перевіряли правоохоронці наявність засобів індивідуального захисту, документів про вакцинацію у відвідувачів та персоналу, дотримання соціальної дистанції тощо.

Нагадаємо, Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області) оштрафувала комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» на суму понад 439 тисяч гривень.

Приморський суд Одеси визнав невинуватою в отриманні неправомірної вигоди у зв`язку з недоведеністю вчинення нею кримінального правопорушення колишню деканку факультету Інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій.

Спеціалісти управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради у жовтні перевірили 59 об'єктів будівництва в місті та оштрафували містян на 1,6 мільйона гривень.

Поділитися