25 жовтня 2021 р. 13:31

Організатора мітингу проти щеплення хочуть оштрафувати на 17 тисяч

Організатора мітингу проти щеплення хочуть оштрафувати на 17 тисяч

Поліція склала адміністративний протокол по відношенню до організатора мітингу противників проведення примусової на їхню думку вакцинації.

Про це під час брифінгу повідомив тимчасово виконуючий обов'язки заступника начальника головного Управління національної поліції в Одеській області Олександр Гостищев.

За його словами, організатора мітингу оштрафують на 17 тисяч гривень через те, що захід проводили у "червоній" зоні карантинних обмежень, а масові заходи в такій зоні можна проводити лише за умови, що організатори та учасники вакциновані. 

Зазначимо, мітинг антивакцинаторів зібрав біля сотні людей та відбувся 24 жовтня у пам'ятника Дюку в центрі Одеси.  

За даними поліції минулої доби поліцейські Одещини склали 92 адміністративних матеріали на порушників карантинних норм. За добу по області проведено майже 130 рейдів та перевірено понад 560 об’єктів. 

Нагадаємо, медики Одеси впродовж тижня зробили 66 тисяч щеплень від COVID-19, що є рекордною для міста кількістю, а також виводить місто в лідери з кількості вакцинованих. 

Нагадаємо, медики нарахували в Одеській області 37 нових летальних випадків COVID-19 за добу 24 жовтня, та 1 тисячу 262 нових випадки інфікування взагалі.

18 жовтня в регіоні було зареєстровано 1 тисячу 418 нових випадків COVID-19, тієї ж доби від хвороби померли 24 особи.

Поділитися