11 жовтня 2021 р. 08:58

Одеська область перша за кількістю летальних випадків COVID-19 за минулу добу

Одеська область перша за кількістю летальних випадків COVID-19 за минулу добу

Міністерство охорони здоров'я України 10 жовтня нарахувало 33 нових летальних випадки COVID-19 в Одеській області, тобто більше, ніж у інших регіонах країни. 

Про це повідомили у пресслужбі МОЗ.

Щодо нових випадків захворювання взагалі, то на Одещині минулої доби зареєстровано 690 нових випадків. За цим показником область поступається Харківській - 1 тисяча 419 випадків минулої доби та Дніпропетровській - 765 нових випадків. 

Взагалі в країні за добу зареєстрували 8 тисяч 832 нових випадки COVID-19. Зокрема, захворіли 863 дитини та 78 медпрацівників. Померли цілком по країні 207 пацієнтів. 

Зазначимо, що Одеська область перебуває в "помаранчевій" зоні, причому порівняно з попередніми днями ситуація змінилася.

Як повідомила пресслужба Одеської міської ради, на 9 жовтня в трьох опорних лікарнях Одеси були вільні 115 ліжок для госпіталізації пацієнтів з COVID-19. 

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України 9 жовтня нарахувало 11 тисяч 344 нових хворих на COVID-19. Така інформація опублікована на сайті МОЗ.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Одеської міської ради вирішила ввести на території міста «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

В Україні зможуть самостійно виявляти штами коронавірусу.

Як повідомили у Міністерстві охорони здоров'я, потужність обладнання для секвенування (виявлення нових штамів)  - 400 зразків на місяць.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися