14 вересня 2020 р. 09:40

Загалом 204 випадки за добу: COVID-19 зафіксовано ще в одному суді Одеси

Загалом 204 випадки за добу: COVID-19 зафіксовано ще в одному суді Одеси

За минулу добу на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтвердженим методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 204 осіб, з яких дев'ятеро - діти, а семеро - медпрацівники.

Загалом, за даними Одеської обласної адміністрації, з початку пандемії в регіоні зафіксовано 9 тисяч 693 інфікованих.  

Летальність між тим поки лишається на рівні 149 осіб. Одужали – 3 тисячі 447 осіб. 

Тим часом в пресслужбі Малиновського суду повідомили, що у працівника цього районного суду діагностовано COVID-19. Тому в приміщенні суду здійснюються необхідні заходи щодо запобігання поширенню захворювання та задля забезпечення сталої і безпечної роботи суду.

Малиновський районний суд Одеси продовжує працювати в звичному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

Однак для убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової присутності.

Зазначимо, що 13 вересня в Одеському адміністративному суді повідомили про підтверджений випадок COVID-19 в одного з працівників. 

За добу 12 вересня на Одещині кількість інфікованих на COVID-19 збільшилася на 100 осіб. Загальна кількість заражених станом на 13 вересня становить 9 тисяч 489 осіб. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися