11 травня 2020 р. 10:35

В Подільську зафіксовано ще два летальних випадки коронавіруса

В Подільську зафіксовано ще два летальних випадки коронавіруса

Одразу два випадки смерті пацієнтів яким діагностували коронавірусну інфекцію зафіксували в Подільську Одеської області минулої доби.

Про це повідомив голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций.

За його словами, померлі - 56-річна працівниця локомотивного депо та 73-річна пенсіонерка. Таким чином в Одеській області зафіксовані вже сім випадків смерті інфікованих COVID-19. 

Загалом станом на 10:00 11 травня підтверджено 646 випадків захворювання на коронавірус в Одеській області. З нових 10 випадків: чотири в Одесі, три — Балтський район, два — Подільський район, один — Овідіопольський район.

П'ятий летальний випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 зафіксовано в Одеській області 7 травня, в Подільському.

6 травня Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України, повідомив про ще один летальний випадок від інфікування COVID-19 в Одеській області.

Це був вже другий випадок смерті одесита, раніше був зареєстрований летальний випадок 22 квітня.

19 квітня голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций повідомив про другий летальний випадок у людини, якій раніше діагностували COVID-19.

А перший випадок зареєстрований в Подільському 12 квітня.

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом в Одеській області станом 10 травня, досягла 636 підтверджених випадків, тобто за минулу добу COVID-19 підтвердили ще в 17 мешканців Одещини.

За даними головного санітарного лікаря Одеської області Віталія Гончарова регіон займає 10 місце в Україні за рівнем поширення коронавируса.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися