12 листопада 2020 р. 09:55

В Одеській області зафіксовано 13 нових летальних випадків COVID-19

В Одеській області зафіксовано 13 нових летальних випадків COVID-19

За добу 11 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 663 осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної адміністрації. 

Таким чином, з початку пандемії вже нараховується 30 тисяч 642 випадки інфікування коронавірусом COVID-19, з яких одужали 14 тисяч 507 осіб.

Між тим кількість летальних випадків також зросла. За добу їх зафіксували 13, а загалом з початку пандемії вже 454. 

Нові випадки зареєстровані в: Одесі - два, Ізмаїлі - три, Арцизькому районі - один, Біляївському районі - три, Іванівському - один, Ізмаїльський - один, Кілійський - один та Лиманський - один.

В Україні загалом за добу зафіксовано 11 тисяч 57 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, а летальних випадків – 198.

Нагадаємо,  за добу 10 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 706 осіб.

У зв'язку з захворюванням судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду на COVID-19, 11 листопада з 16:00 години припиняється робота установи з метою проведення санітарної обробки приміщення. 

За добу 9 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру лабораторно COVID-19 підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 608 осіб.

На ранок 6 листопада в Одеській області Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України зареєстрував 27 тисяч 330 випадків COVID-19 з початку пандемії. 

За добу 5 листопада зафіксовано 535 нових випадків інфікування коронавірусом, а також п'ять нових летальних випадків. З початку пандемії в регіоні померли вже 410 осіб. Нові летальні випадки зафіксовані у: Одесі - чотири та в Білгороді-Дністровському - один. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися