13 квітня 2020 р. 17:22

Одеська ОДА розробила інтерактивну мапу поширення COVID-19 в регіоні

Одеська ОДА розробила інтерактивну мапу поширення COVID-19 в регіоні

Голова Одеської ОДА Максим Куций презентував на прес-конференції інтерактивну мапу поширення COVID-19 в Одеській області.

За його словами, на мапі вказане місце площею в 1,5 квадратних кілометра, де був зафіксований випадок захворювання. Особисті дані пацієнтів і місце їхнього проживання не розголошуються. 

«Ми розмістили цю мапу на нашому офіційному сайті, щоб кожна людина могла ознайомитися з наявністю хворих у тому чи іншому районі Одещини та мала достовірну інформацію саме з наших офіційних джерел, - зазначив Максим Куций. – Зрештою, це допоможе людям вберегти себе від небезпеки захворювання  і сконцентрувати свою увагу на необхідності у захисних засобах та дезінфекції».

Голова ОДА також зауважив, що всі хворі розподіляються за географічним принципом, тобто пацієнтів доставляють в найближчу опорну лікарню. 

«На сьогодні, за даними Центру громадського здоров’я, в Одеській інфекційній лікарні  перебувають 33 пацієнти з підтвердженим COVID-19, чотири людини - у Подільській районній лікарні, три - у Біляївській районній лікарні, решта - у районних лікарнях, визначених опорними, і 14 осіб - на самоізоляції», - підкреслив Максим Куций.

Нагадаємо, кількість мешканців Одеської області, в яких підтвердили діагноз COVID-19, зросла до 69 осіб. 

 

Поділитися