21 жовтня 2020 р. 21:19

Одеські центри адмінпослуг відаватимуть паспорти в день виборів

Одеські центри адмінпослуг відаватимуть паспорти в день виборів

З метою реалізації волевиявлення одеситів 25 жовтня 2020 року, у головному офісі Центру надання адмінпослуг на вулиці Косовська, 2-Д та територіальному підрозділі Центру у Суворовському районі на проспекті Добровольського, 106 з 9:00 до 17:00 буде організовано видачу паспортів громадянина України.

Про це повідомили у пресслужбі Одеського муніципалітету. 

Одесити, які подавали документи у територіальних підрозділах у Київському та Малиновському районах (вул. Академіка Корольова, 9 і вул. Генерала Петрова, 22), зможуть також отримати свої паспорти у головному офісі ЦНАП (вул. Косовська, 2-Д).

25 жовтня представництва Центру адмінпослуг здійснюватимуть виключно видачу паспортів громадянина України. 

Раніше в мерії повідомили, що у зв`язку з роботою в будівлях Київської та Малиновської районних адміністрацій територіальних виборчих комісій, територіальні підрозділи Центру надання адмінпослуг у Київському і Малиновському районах (вул. Академіка Корольова, 9 і вул. Генерала Петрова, 22) будуть тимчасово переміщені в головний офіс Центру.

Нагадаємо, одесити, змушені перебувати на самоізоляції через можливе інфікування коронавірусів або інфіковані, можуть проголосувати на дому, але їм потрібні довідки.

Поділитися