17 березня 2024 р. 18:24

У Криму спалили понад 1000 примірників російської агітації

Фото: рух спротиву "Жовта стрічка"

(Фото: рух спротиву "Жовта стрічка")

У Сімферополі під час незаконних виборів горіла агітка окупантів.

Про це повідомили в пресслужбі руху спротиву "Жовта Стрічка".

У дописі йдеться про те, що "активісти руху "Жовта Стрічка" під час так званих виборів знищували макулатуру рашистів, які ті залишили в поштових ящиках місцевих жителів.

"Лише у Сімферополі за останні чотири дні ми вилучили та спалили понад 1000 примірників газет та виборчої агітаційної макулатури рашистів", - зазначили у пресслужбі.


Фото: рух спротиву "Жовта стрічка"

Тимчасово окупованою росією Крім, як і території сходу та півдня, офіційно є частиною України. Тому більшість країн світу та Україна в тому числі, а також більшість міжнародних організацій, зокрема ООН та ОБСЄ, не визнають та засуджують російські вибори на всіх окупованих росією (починаючи з 2014 року й досі) українських територіях.

Через внесені до конституції росії зміни, путін має право стати президентом вп'яте (і вшосте). Вперше він обійняв посаду 2000 року.

Раніше повідомлялось про те, що у Криму партизанський рух "АТЕШ" виявив ракетні склади у Севастополі. Агенти руху проникли до складу ракетного озброєння біля аеродрому Бельбек. За інформацією партизан, саме тут зберігаються ракети Р-73, Р-27, Р-37 та інше озброєння, яке використовується для завдання ударів по містах України. Координати об’єкту: 44,6876475, 33,5817732.

Також лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв звернувся до кримчан із закликом триматися подалі від російських окупантів та їх поплічників. Він зазначив, що цього року очікується визволення Криму з-під російської окупації. При цьому Україна докладе максимум зусиль, щоб уникнути жертв серед мирних жителів під час воєнної операції.

Володимир Шкаєв

Поділитися