29 жовтня 2020 р. 18:12

Кандидата, який оголосив себе головою Кароліно-Бугаза, викликають в суд

Кандидата, який оголосив себе головою Кароліно-Бугаза, викликають в суд

Одеський окружний адміністративний суд 29 жовтня провів перше засідання за слуханням про визнання виборів голови Кароліно-Бугазької сільської об'єднаної територіальної громади такими, що не відбулися та оголосив перерву до 30 жовтня.

Позивач зажадав викликати на засідання Андрія Апанасенка, який склав присягу як голова громади та вже провів першу сесію сільської ради. 

Зазначимо, що Кароліно-Бугазька сільська ТВК Одеської області датувала протокол про результати голосування з виборів сільського голови тим часом, на який члени цієї ж комісії оголосили технічну перерву.

Зокрема, комісія виготовила протокол про результати голосування з виборів Кароліно-Бугазького сільського голови Білгород-Дністровського району Одеської області, в якому вказано час підписання головою, заступником і секретарем – «06:35, 27 жовтня 2020 року».

Також на документі є підписи восьми членів ТВК. Згідно з цим документом, найбільшу кількість голосів отримали виборів голови Кароліно-Бугазької сільської об'єднаної територіальної громади – 743, Станіслав Кліменко – 524 та Олександр Васильєв – 132.

Раніше у мережі "Інтернет" з'явилося відео, на якому, за інформацією місцевих журналістів, зафіксовано першу сесію Кароліно-Бугазької сільради Одеської області.

При цьому спостерігачам ОПОРИ в ТВК повідомили, що, принаймні, до 13 години 27 жовтня процес встановлення результатів ще тривав, а комісія не прийняла виборчу документацію від  двох ДВК.

Поділитися