20 квітня 2024 р. 14:19

"Укрзалізниця" повернула швидкісний "Інтерсіті" з Києва до Одеси

Фото: Економічна правда

(Фото: Економічна правда)

"Укрзалізниця" в тестовому режимі повертає до Одеси швидкісний потяг "Інтерсіті+", який почне курсувати між містом та Києвом з початку травня.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Зокрема потяг №761/762 Київ — Одеса відправлятиметься з Києва 3, 4 та 5 травня о 6:03 та прибуватиме до Одеси о 13:34. У зворотному напрямку, з Одеси, поїзд вирушатиме в ті ж дати о 14:20 та прибуватиме до Києва о 21:50. 

"Крім цього, на великодній вікенд збільшуємо пропозицію місць із Києва до Львова, адже замість стандартного швидкісного поїзда Hyundai туди поїде більш містка двоповерхова Skoda. Також будуть призначені додаткові рейси поїзда №777 Київ — Львів на 4 та 5 травня. Квитки на Одесу вже у застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-боті та касах вокзалів. Додаткові квитки до Львова з'являтимуться поступово протягом найближчих днів", - зазначили в "Укрзалізниці".

З 15 вересня 2014 року "Укрзалізниця" скасувала потяг Інтерсіті №761/762 Київ — Одеса, запустивши замість нього з 26 жовтня за тим самим маршрутом новий поїзд №763/764.

Утім періодично компанія повертала тимчасово потяг з таким номером на маршрут.

Раніше через обстріли російської федерації "Укрзалізниця" запровадила конвенційні обмеження на вантажні перевезення залізницею в напрямку станції Чорноморськ-Порт-Експорт і Чорноморськ-Порт-ЦПС.

А місяць тому "Укрзалізниця" змінила правила повернення грошей за квитки. Відтоді пасажири зможуть повернути повну суму за квиток у купе та половину вартості плацкарту. Втім, є обмеження – повернути квиток потрібно не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда.

У лютому також стало відомо про звільнення Сергія Нікуліна з посади директора регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця".

Кирило Бойко

Поділитися