03 січня 2021 р. 13:21

Керівник Одеської обласної організації політичної партії «Свобода» відсторонений від посади

Керівник Одеської обласної організації політичної партії «Свобода» відсторонений від посади

Керівництво «Свободи» відсторонило Павла Кириленка від управління Одеською обласною організацією. 

Про це повідомив сам Кириленко на своїй сторінці у Facebook.

Імовірно, його відсторонили після відео на YouTube, в якому Кириленко розкритикував керівництво партії.

«Але найбільше дивує навіть не це, а формулювання, коли буде визначено час проведення цих обласних зборів, а саме після закінчення дії обмежувальних протиепідемічних заходів встановлених п. 3 постанови Кабінету Міністрів України від 9.12.2020 р. № 1236. Тобто в той час, як праві лідери і сили у всьому Світі піддають жорсткій критиці безглуздий карантинний терор, у керівництві Свободи слухняно виконують вказівки Уряду зроблені у під диктовку глобалістських транснаціональних структур.

Це черговий доказ, що керівництву партії Свобода необхідно спуститися з неба на землю і тверезо подивитися на речі, які сьогодні відбуваються у Світі. Бо події розгортаються дуже швидко і відсутність реакції на них ознака повної деградації», - пише Кириленко.

Нет описания фото.

Нагадаємо, ІзбірКом зібрав вітання одеситам з Новим роком від політиків. Несподіванкою цього разу стало окреме привітання для Одещини від президента Володимира Зеленського. Також відеопривітання записали голова облдержадміністрації Сергій Гриневецький, міський голова Геннадій Труханов, частина народних депутатів.

Також ІзбірКом зібрав події та явища, які заплановані або очікуються в 2021 році.

Поділитися