06 травня 2022 р. 09:12

Ворог продовжує намагання спровокувати збройні сутички в Придністров'ї

Ворог продовжує намагання спровокувати збройні сутички в Придністров'ї

Ворожі пропагандисти намагалися збільшити напруження ситуації в Придністров’ї, що межує із Одеською областю заявами про нібито про постріли, що чутно з боку України.

Як зазначили в Оперативному командуванні "Південь", інформація не відповідає дійсності - ворог просто шукає можливість спровокувати виникнення збройних сутичок в проблемному регіоні.

Також Міністерство оборони російської федерації на своєму офіційному ресурсі звинуватило українську владу у розташуванні командного пункту Збройних сил України в Одеській обласній лікарні, а на подвір’ї ЗСУ ніби то розставили бронетехніку, артилерію і системи залпового вогню.

Зазначимо, що після ураження будинку ракетою 2 травня,  в результаті якого загинув підліток, у Міноборони рф сповістили про ураження військового об'єкту.

Так само ворожі пропагандисти повідомляли про ураження військових об'єктів після обстрілу 23 квітня, в результаті якого сім осіб загнули, а 18 отримали поранення. 

Нагадаємо, у квітні після обстрілів будівлі так званого МГБ Придністров'я та вибухів в селищі Маяк президентка Молдови Майя Санду кликала термінове засідання Ради безпеки. 

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися