25 квітня 2024 р. 22:02

У ДТП загинув відомий громадський діяч з Одеси

Володимир Букач Фото: facebook

(Володимир Букач Фото: facebook)

Вдень, 25 квітня, загинув громадський діяч, голова організації "Народне бюро розслідувань" Володимир Букач. Він потрапив у смертельну аварію.

Про це повідомила голова громадської організації "Одеська обласна рада миру" Таміла Афанасьєва.

"Сьогодні у смертельній ДТП загинув відомий журналіст Володимир Букач. Бувши неординарною особистістю, він завжди був позитивним, хорошим другом і активним патріотом! Світла пам'ять, друже", — йдеться у повідомленні.

За даними пресслужби Нацполіції в Одеській області, автопригода сталася близько 15-ї години на трасі Одеса – Рені, в межах селища Хлібодарське в Одеському районі.

Водій легковика  HYUNDAI, рухаючись у бік Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем ЗІЛ, що їхав назустріч. 

Водій легковика загинув на місці події. Керманич вантажівки також зазнав травм, медики надали чоловіку  допомогу, але госпіталізація йому не знадобилась. Також його перевірили на стан алкогольного спʼяніння – він був тверезий.

Правоохоронці помістили транспортні засоби на арешт майданчик та призначили низку експертиз. Повні обставин події встановлюються.

Володимир Букач народився 27 грудня 1966 року. 1988 року закінчив Одеський технологічний інститут холодної промисловості

Він очолював громадську організацію "Антикорупційний рух Півдня", був членом Радикальної партії. З 2019 року очолював ГО "Народне бюро розслідувань".

Ми писали, що член колишньої команди КВК Одеського державного (зараз національного ім. І.І Мечникова) унівеситету "Одеські джентльмени" Олександр Теплицький помер 1 квітня.

Раніше стало відомо, що сценарист, шоумен, вчаний фізик Свєтослав Пелішенко найбільш видомий, як капітан команди КВК Одеського державного (зараз національного ім. І.І Мечникова) унівеситету помер 31 березня.

 Також 29 березня  в Нью-Йорку помер дослідник і популяризатор творчості Леоніда Утьосова, член Всесвітнього клубу одеситів Борис Амчиславський.

 У лютому в Одесі раптово пішов з життя актор та провідний майстер сцени театру юного глядача Віктор Раду. У артиста стався серцевий напад.

31 січня стало відомо про смерть народного артиста, телеведучого Анатолія Дриженко. Він помер в Одесі на 83 році життя.

 

 

Ірина Глухова

Поділитися