18 квітня 2022 р. 11:33

В Ізмаїлі запрацював у повному обсязі Палац спорту

В Ізмаїлі запрацював у повному обсязі Палац спорту

Від сьогодні, 18 квітня, відчинив двері для відвідувачів басейн у новозбудованому Палаці спорту в Ізмаїлі.

Про це напередодні на брифінгу повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, пише кореспондентка ІзбірКому.

Робота басейну була призупинена на фоні воєнних дій через логістичні проблеми з постачанням реактивів для очищення та знезараження води. 

«Тимчасові складнощі, пов’язані з відсутністю хімії для забезпечення чистоти води у басейні, ми вирішили. Тому, будь-ласка, від понеділка можна відвідувати басейн», - запросив мер.

Крім того, виконком Ізмаїльської міськради рішенням від 14 квітня ухвалив розмір оплати на ряд послуг, які надаються з 18 квітня спортивним комплексом «Ізмаїльський палац спорту». Зокрема, відвідування дитячої кімнати коштуватиме 50 грн за годину, а використання дитячої кімнати для проведення групових занять – удвічі більше, тобто 100 грн за годину.

У «сотку» за годину обійдеться і оренда столу для гри у настільний теніс. Плата за використання спортивних залів для проведення індивідуальних та групових занять становить від 100 до 150 гривень за годину часу в залежності від поверху, на якому розташоване приміщення.

Нагадаємо, дитячо-юнацькі спортивні школи, Палац спорту, фітнес-центри в Ізмаїлі відновили роботу з квітня на підставі рекомендації Управління фізкультури та спорту Одеської обласної військової адміністрації (ОВА).

В Ізмаїл через бойові дії можуть переїхати великі підприємства.

Наразі в Ізмаїлі офіційно зареєстровано 674 переселенця з інших регіонів України, де зараз проводяться бойові дії.

Також у місті прийнято рішення щодо відкриття одного дитячого садочка, який працюватиме у черговому режимі. В першу чергу його відвідуватимуть діти тих батьків, які задіяні у життєзабезпеченні міста.

Нагадаємо, в Ізмаїлі діти-переселенці можуть долучилися до освітнього процесу. Вже 24 школярі розпочали навчання в ізмаїльських школах.

Дивіться більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися