03 березня 2022 р. 11:42

Українські військові вийшли до державного кордону на Сумщині але найгарячіший напрямок доби - Одеський

Українські військові вийшли до державного кордону на Сумщині але найгарячіший напрямок доби - Одеський

Найгарячіший напрямок доби - одеський але і тут, як і по всій Україні, окупанта чекають не з квітами, а з вогнем, барикадами і коктейлем "Спротив".

Таку заяву оприлюднив на своїй сторінці у Facebook голова Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов

Він також зазначив, що наразі прикордонники 5-го прикордонного загону передовою групою спільно з підрозділами Збройних Сил України вийшли на лінію державного кордону України на Сумщині. 

"Місто Київ продовжує героїчно тримати оборону. Тривають заходи із виявлення та знищення ДРГ окупанта. Російські сили деморалізовані, а українські з кожним днем все більш мотивовані", - написав він. 

Раніше Генеральний штаб Збройних сил України повідомив про рух десантного загону Чорноморського флоту Російської Федерації у складі чотирьох великих десантних кораблів у супроводженні трьох ракетних катерів спостерігається в акваторії Чорного моря у напрямку міста Одеса. 

Ще раніше Генеральний штаб повідомляв про можливу висадку десанту в Затоці, чи Одесі 2 березня. Між тим 2 березня три ракети можливо запущені з ворожого судна, яке з'явилося на обрії біля узбережжя Одеси влучили на територію міста. Вранці того ж дня Генеральний штаб повідомляв, що ворог продовжує розгортання корабельної групи та продовжує підготовку до проведення морської десантної операції у Чорноморській операційній зоні. Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Гриневецького с посади голови Одеської обласної адміністрації та призначив на його посаду офіцера Максима Марченка

Поділитися