11 листопада 2022 р. 15:17

На Одещині запустили електронні черги громади

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної військової адміністрації, спільно із Програмою EGAP Фонду Східна Європа, для громад Одеської області презентували новий сервіс електронної черги громади, що працює в рамках Платформи СВОЇ. 

Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної військової адміністрації.

За даними ОВА, наразі до платформи вже підключилися 24 громади Одеської області та зареєстровані понад 4 тисячі користувачів. 

"Як це працює? Пояснюю. Громадяни можуть записатися до будь-якого муніципального закладу через сайт чи чат-бот СВОЇ на будь-який вільний час упродовж двох тижнів. Адміністратор бачитиме записи відвідувачів на платформі СВОЇ та розумітиме, хто прийде сьогодні", - пояснюють в ОВА.

За словами експертів Програми EGAP Фонду Східна Європа, запровадження цього модуля дасть можливість підключити будь-який заклад до е-черги та налаштувати різні типи робочих місць: адміністратор чи реєстратор. Для кожного робочого місця можна встановити свій інтервал надання послуги: 30, 60 чи 90 хвилин.

Раніше Громадський центр правосуддя в місті Татарбунари виступив ініціатором формалізації співпраці груп «сусідської варти» з органами безпеки та правопорядку в умовах воєнного стану. 

Вперше українець очолив комісію зі збереження морської флори і фауни Антарктики.

"Ромська кіностудія", яка з'явилася в Одеській області нещодавно, після 6 місяців навчання, теоретичної та практичної підготовки готова представити свою випускну роботу - фільм "Дикуни".

Поділитися