15 червня 2022 р. 20:33

Громадянка росії з Ізмаїла розірвала свій паспорт

ФОТО: ДБР

(ФОТО: ДБР)

Мешканка Ізмаїла Одеської області, яка є громадянкою російської федерації позбулася свого паспорту рф, розірвавши його. 

Як повідомляє Державне бюро розслідувань, жінка переїхала в Україну з Воркути у 1995 році. З того часу працює медсестрою в міській лікарні, одружена з українцем та виховує двох дітей.

"Я громадянка рф, але майже все своє життя, близько 30 років, я живу в місті Ізмаїл в Україні. Я люблю цю країну і вважаю її своєю Батьківщиною. Я негативно ставлюсь до вторгнення рф у нашу країну. На знак протесту я хочу знищити свій російський паспорт. Він більше мені не потрібен", - наголошує вона.

Нагадаємо, раніше мешканець Одеси на знак протесту публічно спалив свій паспорт громадянина рф, щоб ніколи не мати нічого спільного з рашистами.

Ворожий російський флот вкотре переформатував ескадру, яка блокує порти Одеської області та загрожує людям ракетами, зменшивши кількість суден-ракетоносіїв та великих десантних кораблів. 

Зазначимо, що кораблі російського чорноморського флоту 14 червня, у проміжку часу з 12:20 по 13:20, вдарили трьома ракетами по території України, з акваторії моря. 

Зранку оперативне командування "Південь" ворог вдарив по Одеській області двома ракетами "Онікс", проте невдало.

Раніше корабельне угруповання ворожого флоту складалося з чотирьох надводних кораблів, двох підводних човнів, споряджених крилатими ракетами, та чотирьох великих десантних кораблів ворог постійно переформатовує свою ескадру.

Поділитися