18 листопада 2022 р. 15:12

Будинок на Краснова в Одесі після вибуху газу продовжує руйнуватися

Фото: Олег Акопян/Facebook

(Фото: Олег Акопян/Facebook)

Будинок за адресою Краснова, 1 в Одесі, де 16 листопада стався вибух побутового газу, продовжує руйнуватися  тріщать і просідають балки.

За словами жителя будинку Олега Акопяна, наразі ситуація зі станом будинку тільки погіршується. Роботи з укріплення треба проводити терміново.

"16 листопада, у середу, у нашому будинку, у моєму під'їзді вибухнув газ. Буквально за п'ять хвилин приїхали рятувальники та надали першу допомогу. На цьому участь міста закінчилась. Триває третя доба, нікого з представників адміністрації я не бачив", - зазначає чоловік.

     

"Стіна кімнати другого поверху вже покосилася. На третьому поверсі її також здвинуло, там тріщини. Щілина збільшується. У будь-який момент ця частина може зірватися і будинок складеться, як картковий будиночок", - каже Олег Акопян. 

Водночас в Одеській міській раді повідомляють, що питання відновлення будинку буде розглядатися після закінчення оперативних дій та отримання технічного висновку.

"ДСНС проводять оперативні заходи щодо з'ясування причин вибуху, тому всім мешканцям парадної, в якій стався цей надзвичайний випадок, було рекомендовано залишити свої приміщення. Зараз з мешканцями проводились роботи щодо з'ясування можливості розміщення по родичах. Після закінчення оперативних дій та отримання технічного висновку буде розглядатись питання щодо відновлення будинку", - зазначила очільниця Департаменту міського господарства ОМР Наталя Мостовських. 

  

Світлини ІзбірКома з місця події.

Поділитися