24 лютого 2022 р. 18:14

Бомба влучила в турецький корабель неподалік від Одещини

Бомба влучила в турецький корабель неподалік від Одещини

Турецький корабель, який вийшов з Одеси і прямував до Румунії, постраждав від влучання бомби за 50 миль на південь від узбережжя Одещини.

Турецький корабель, що належить компанії YA-SA Shipping, ішов під прапором Маршаллових островів, повідомляє турецький телеканал NTV.

Корабель продовжує рух у напрямку Румунії. На його борту 8 турків, 11 філіппінців і 11 українців.

Інцидент прокоментувало Головне управління морських справ Туреччини. Воно відзначило, що прохання про допомогу від судна не надходило, і що людських жертв немає.

Зазначимо, що військові Російської Федерації вже кілька годин намагаються здолати спротив прикордонників на Острові Зміїний, проте поки марно.

Зазначимо, що в Одеській області у місті Подільськ літаки Російської Федерації бомбили військову частину 0173, в результаті авіаудару загинули шість, поранені сім та безвісті зникли 19 військових.

Верховна Рада підтримала запровадження воєнного стану в Україні 300 голосами не голосував один депутат, відсутні були 41, а проти не голосував ніхто.

Президент України Володимир Зеленський скликав Раду Національної безпеки і оборони зранку через агресію РФ.  

23 лютого Верховна Рада підтримала запровадження надзвичайного стану. За це рішення проголосували 335 депутатів.

23 лютого РНБО звернулася до Верховної Ради щодо введення надзвичайного стану в Україні.

Напередодні президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив про офіційне визнання так званих Донецької та Луганської народних республік (окуповані окремі райони Донецької та Луганської області).

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома та про надзвичайний стан у розділі ІзбірКом-Експерт

Поділитися