17 травня 2021 р. 21:24

В Одесі планують знести ще один пляжний нахаббуд

В Одесі планують знести ще один пляжний нахаббуд

Інспектори управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зафіксували 17 травня самовільні роботи на так званому пляжі Underhill на "Дельфіні".

Про це повідомив начальник управління Олександр Авдєєв

За його словами, в реєстрі будівельної діяльності відсутня інформація щодо таких робіт. Приватник не оформив необхідного пакету документів.

"Інспектори ДАБК відразу вийшли на комісійне обстеження з представниками Приморської адміністрації, управлінням інженерного захисту та іншими службами та склали акт. За результатами перевірки готуємо необхідні документи для демонтажу та інші методи реагування", - написав посадовець.

Нагадаємо, управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради зупинило будівництво кафе за адресою: пляж Аркадія, 3-Б. 

Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради звернувся до поліції та Одеської обласної прокуратури для внесення даних в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом самоуправства щодо спроби будівництва на узбережжі незаконної будівлі.  

Група будівельників в'їхала на територію колишнього Одеського судоремонтного заводу на вулиці Приморській та почала розбирати рештки будівель. 

Співробітники управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради знесли мансарду на Пушкінській, 34, яку намагалися побудувати без необхідних дозвільних документів. 

Поділитися