30 квітня 2021 р. 21:10

В мерії знов скликають слухання щодо проєкту на території кладовища

В мерії знов скликають слухання щодо проєкту на території кладовища

Мерія Одеси знов вирішила проводити громадські слухання щодо проєкту детального плану території біля Єврейського кладовища, який з 25 березня по 28 травня проходить процедуру обговорення.

Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету. 

У зв’язку зі скасуванням «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) в Одеській області, громадські обговорення проєкту документа державного планування Детального плану території у межах вулиць: Промислова, Хімічна, М. Грушевського та Плієва у м. Одесі та звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту продовжені до 07 травня 2021 року.

Громадські слухання по проєкту документа державного планування Детального плану території у межах вулиць: Промислова, Хімічна, М. Грушевського та Плієва у м. Одесі та звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту відбудуться 7 травня. 

Нагадаємо, 9 квітня мерія Одеси скасувала громадські слухання щодо проєкту детального плану території біля Єврейського кладовища, який з 25 березня по 28 травня проходить процедуру обговорення. 

Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради запросив містян на громадські обговорення проєкту документа державного планування - детального плану території у межах вулиць: Промислова, Хімічна, М. Грушевського та Плієва.  

У червні минулого року Одеський муніципалітет повідомив про проведення громадських обговорень детального плану території в межах вулиць Старопортофранківської, Градоначальницької, Мечникова і Торгової, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту.

Громадські слухання з приводу зміни назв проспекту Небесної сотні та вулиці Інглезі, які організував муніципалітет, у грудні минулого року завершилися нічим.

Поділитися