10 травня 2021 р. 09:57

Унаслідок пожежі на Єврейському кладовищі загинула жінка

Унаслідок пожежі на Єврейському кладовищі загинула жінка

В Одесі на території Єврейського кладовища зайнялася адміністративна будівля, в результаті загинула безпритульна жінка.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Одеської області.

У повідомленні зазначається, що повідомлення про загорання будівлі на території Супер-фосфатного заводу, за адресою: м.Одеса, Малиновський р-н, вул. Хімічна,1 надійшло до Служби порятунку 9 травня о 21:12.

О 21:19 встановлено загорання одноповерхової адміністративної будівлі з побутовими приміщеннями на території "Єврейського" кладовища, КУ "Спецпідприємство комунально-побутового обслуговування".

О 21:34 пожежа локалізована та о 21:37 ліквідована на площі 30 м2.

Внаслідок пожежі постраждала жінка (безхатченко), яку було госпіталізовано до місцевої лікарні де о 22:35 померла. Причина пожежі встановлюється. Від ДСНС залучались 6 одиниць техніки та 21 чоловік особового складу.

Нагадаємо, 30 квітня пожежу в 15-поверховому корпусі клінічного санаторію імені Пирогова в Одесі погасили робітники медичного закладу до прибуття рятівників, проте один з пацієнтів постраждав. 

Повідомлення про загорання у квартирі житлового будинку за адресою вул. Рішельєвська, 56 надійшло 29 квітня о 3:00 до Служби порятунку «101».

Повідомлення про загорання в підвальному приміщенні не експлуатуємого готелю на вул. Рішельєвська, 59 надійшло 28 квітня о 11:52 до Служби порятунку «101».

Чоловік та жінка постраждали через вибух газу на вулиці Сєрова в Одесі, в результаті їхнє помешкання було зруйновано.

Увечері 24 квітня спалахнула пожежа в будівлі на Митній площі. Прибулі рятувальники виявили, що горить двоповерховий покинутий будинок. Вогонь охопив 100 квадратних метрів. 

13 квітня повідомлення про загорання офісу на 24-му поверсі багатоповерхового житлового будинку на вулиці Середньофонтанська, 35 в Одесі надійшло о 7:11 до служби порятунку. 

Поділитися