02 грудня 2021 р. 10:35

Суд арештував земельну ділянку під будівництвом на Люстдорфській дорозі в Одесі

Суд арештував земельну ділянку під будівництвом на Люстдорфській дорозі в Одесі

Київський районний суд Одеси задовільнив клопотання прокуратури та наклав арешт на земельні ділянки будівництва ЖК "Comfort Hall" на Люстдорфській дорозі. 

Як зазначається в ухвалі суду, прокуратура обвинувачує забудовника у самовільному зайнятті земельної ділянки та самовільному будівництві.

У ході досудового розслідування встановлено, що за вказаною адресою проводяться будівельні роботи саме з будівництва багатоквартирного будинку (клас наслідків СС2), а не, як зазначено в містобудівних умовах, обмеженнях та повідомленні про початок будівельних робіт, індивідуального житлового будинку. Наразі вже здійснюється продаж квартир, що вказує на заниження замовником класу наслідків до СС1. 

  

Нагадаємо, у листопаді працівники Державного бюро розслідувань повідомили про заблокування розкрадання державного майна держустанови "Південна виправна колонія 51" вартістю понад 223 мільйони гривень.

У жовтні Київський районний суд Одеси за клопотанням обласної прокуратури наклав арешт на 24 земельні ділянки загальною площею близько 87 га, які зловмисники намагалися вивести з користування держпідприємства. 

Поділитися