23 вересня 2021 р. 17:25

Приморський район Одеси в суботу відключать від електрики через ремонт на Одеській ТЕЦ

Приморський район Одеси в суботу відключать від електрики через ремонт на Одеській ТЕЦ

Компанія "ДТЕК Одеські електромережі" повідомила про знеструмлення в субботу, 25 вересня, клієнтів Приморського району через планові ремонтні роботи на Одеській ТЕЦ з метою підготовки до осінньо-зимового періоду. 

Як зазначається в повідомленні, заявку на відключення надала теплоелектроцентраль за погодженням департаменту міського господарства Одеської міської ради.

Струму не буде з 6.00 до 18.00.

Одеська ТЕЦ проводить планові ремонтні роботи на обладнанні для підготовки до осінньо-зимового періоду. Спеціалісти підприємства повідомляють, що проведення подібних робіт передбачає знеструмлення об’єктів, адже ремонт під напругою ставить під загрозу життя та здоров’я ремонтників.

На період знеструмлення ключові соціально важливі об’єкти – Одеська інфекційна лікарня, Одеський залізничний вокзал та холодильні установки Одеського порту будуть забезпечені резервним живленням. 

Зазначимо, що 22 вересня через аварію на підстанції кілька годин було знеструмлено місто Чорноморськ. 

У серпні пожежні підрозділи дві години гасили трансформаторну підстанцію на території недіючого Одеського нафтопереробного заводу.

У червні Одеський міський голова Геннадій Труханов доручив своєму заступнику Дмитру Жеману разом із представниками підприємств "Одеські електромережі" та "Інфоксводоканал" перевірити трансформаторні підстанції в місті.

За словами мера, стан трансформаторних підстанцій зацікавив його після аварії на підстанції "Чумка" у суботу, 12 червня. 

Поділитися