11 січня 2021 р. 22:01

Одеський мер відрядив делегацію в Африку

Одеський мер відрядив делегацію в Африку

Одеській міський голова Геннадій Труханов відрядив делегацію муніципалітету до міста Момбаси (Республіка Кенія) в Африці. 

Про це повідомила пресслужба мерії.

Делегація з чотирьох посадовців муніципалітету відвідуватиме Африку 12 календарних днів – з 11 по 22 січня 2021 року – для участі в урочистій церемонії укладання договору про встановлення партнерських відносин між містом Одеса (Україна) та містом Момбаса (Республіка Кенія) і проведення робочих перемовин щодо подальших кроків розвитку двостороннього співробітництва.

Делегатами послали:

  • Олега Бриндака – виконуючого обов’язки заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючого справами виконавчого комітету Одеської міської ради;
  • Сергія Тетюхіна – директора департаменту економічного розвитку Одеської міської ради;
  • Олександра Тиховського заступника директора департаменту – начальника відділу протоколу департаменту міжнародного співробітництва та маркетингу Одеської міської ради;
  • Оксани Чернової – директора департаменту міжнародного співробітництва та маркетингу Одеської міської ради.

Місто Момбаса знаходиться на півдні Кенії, це головний порт і другий за величиною місто в країні. Населення становить 966 тисяч осіб. Момбаса - відомий морський курорт; центр міжнародного туризму. Вперше місто згадується арабським географом і картографом Ідрісі в 1151 році.

Нагадаємо, сам міський голова Геннадій Труханов пішов у відпустку з 11 січня. 

Нагадаємо також, що 18 вересня 2019 року Одеська міськрада розглянула проекти рішень про підписання договорів про встановлення партнерських відносин між містами Одеса і Момбаса (Республіка Кенія), а також Марракеш (Королівство Марокко). 

 

 

Поділитися