18 березня 2021 р. 12:21

Компанія депутатки міської ради незабаром почне "латати" Французький бульвар

Компанія депутатки міської ради незабаром почне "латати" Французький бульвар

Товариство з обмеженою відповідальністю «БВК "Пік-строй"» найближчим часом почне поточний ремонт дорожного покриття на Французькому бульварі в Одесі. 

По це повідомив начальник Управління дорожнього господарства Одеської міської ради Андрій Сандул.

За його словами, вантажна техніка, що обслуговує чисельні будівництва на бульварі та різноманітні роботи із ремонту та прокладання комунікацій та інженерних мереж, наслідки яких ремонтуються неякісно, призвели до руйнування дорожного покриття з бруківки. 

Тож «БВК "Пик-строй"» має зробити ремонт найбільш пошкоджених ділянок. Втім, рух транспорту бульваром хоча й буде ускладнений, повністю закривати не планують. 

Єдиний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань повідомляє, що серед засновників компанії ТОВ «БВК "Пік-Строй"» значиться Марина Лозовенко - депутат Одеської міської ради від партії «Довіряй ділам».

Нагадаємо, у листопаді 2020 року Управління дорожнього господарства Одеської міської ради за переговорною процедурою вирішила заплатити компанії ТОВ «БВК "Пік–Строй"» 2 мільйони 44,5 тисяч гривень.

Нагадаємо також, що у квітні 2018 року Управління дорожнього господарства Одеської міської ради розглянуло пропозиції учасників конкурсу з вибору компанії, яка зробить капітальний ремонт території дендропарку Перемоги. І, незважаючи на те, що її пропозиція була дорожчою, договір уклали саме з ТОВ «БВК« Пік-строй».

Поділитися