16 липня 2021 р. 20:00

Ексначальника Одеської митниці призначили керувати Держпродспоживслужбою в регіоні

Ексначальника Одеської митниці призначили керувати Держпродспоживслужбою в регіоні

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрій Лордкіпанідзе призначив нового начальника в Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області.  

Відповідний наказ він підписав 15 липня. 

Ним став колишній очільник Одеської митниці Денис Пудрик, у власності якого журналісти нарахували сім транспортних засобів - найбільшу кількість серед керівників митниць по країні.

Цікаво, що виконуючого обов'язки начальника Одеської митниці Дениса Пудрика звільнили 21 жовтня 2020 року з цієї посади через незадовільну роботу підрозділу.

Виконувати свої обов’язки Денис Пудрик почав з 25 серпня. Роботу в митних органах він розпочав у 1998 році з інспекторської посади. Раніше очолював Бердянську, Донецьку, Чернігівську, та Львівську митниці.

15 травня 2020 року на засіданні колегії Державної митної служби за участі міністра фінансів Сергія Марченка та виконуючого обов’язки голови Держмитслужби Ігоря Муратова було прийнято рішення про припинення виконання обов’язків керівників восьми митниць, а керівникові Одеської митниці вручили попередження про наступне звільнення.

Трохи раніше ДБР заявили, що в Одеській митниці викрили на хабарі начальника одного з митних постів. Згодом у СБУ розповіли про корупційні схеми, у яких, за даними спецслужби, були задіяні одеські митники.

Після цих заяв керівник Одеської митниці дав пресконференцію, на якій розповів, що особисто його ніхто не затримував, і ніяких підозр керівництво Одеської митниці не отримувало.

Поділитися