05 жовтня 2021 р. 09:49

Два курортних населених пункти на Одещині залишаться на добу без води

Два курортних населених пункти на Одещині залишаться на добу без води

Компанія "Інфоксводоканал" попередила про аварійне відключення водопостачання на території Одеської області у зв'язку з необхідністю проведення ремонтних робіт на водоводі діаметром 700 міліметрів

Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба підприємства.

Зокрема, буде припинено водопостачання по всій центральній водомережі траси Біляївка – Білгород-Дністровський, тож без води залишаться село Кароліно-Бугаз, селище міського типу Затока та інші - з 8:00 6 жовтня до 9:00 7 жовтня.

Нагадаємо, 23 вересня компанія "ДТЕК Одеські електромережі" повідомила про знеструмлення в субботу, 25 вересня, клієнтів Приморського району через планові ремонтні роботи на Одеській ТЕЦ з метою підготовки до осінньо-зимового періоду. 

22 вересня через аварію на підстанції кілька годин було знеструмленомісто Чорноморськ. 

У серпні пожежні підрозділи дві години гасили трансформаторну підстанцію на території недіючого Одеського нафтопереробного заводу.

У червні Одеський міський голова Геннадій Труханов доручив своєму заступнику Дмитру Жеману разом із представниками підприємств "Одеські електромережі" та "Інфоксводоканал" перевірити трансформаторні підстанції в місті.

За словами мера, стан трансформаторних підстанцій зацікавив його після аварії на підстанції "Чумка" у суботу, 12 червня. 

Поділитися