22 вересня 2021 р. 12:47

Чорноморськ залишився без світла (оновлено)

Чорноморськ залишився без світла (оновлено)

Аварійне відключення світла на підстанції "Транспортна", що живить місто Чорноморськ та, зокрема, порт сталося 22 вересня о 8:14.

Про це повідомили у пресслужбі компанії ДТЕК "Одеські електромережі".

Причина – пошкодження обладнання на підстанції. На місці аварії працює оперативно-виїзна бригада, проводяться аварійно-відновлювані роботи.  Про орієнтовний час повернення світла обіцяють повідомити додатково. 

Між тим міський голова Чорноморська Василій Гуляєв повідомив, що мережі старі та міська рада не має впливу на енергопостачальників. 

"Що саме послужило причиною відключення і коли світло з'явиться знову - поки невідомо. Всі служби працюють над цим", - зазначив він.

14:03 Наразі, за словами мера міста, енергопостачання майже усюди поновлено.

Нагадаємо, компания ДТЕК "Одеські електромережі" веде роботи з підключення нової підстанції, через що  зміниться рух вулицями Одеси. 

У серпні пожежні підрозділи дві години гасили трансформаторну підстанцію на території недіючого Одеського нафтопереробного заводу.

У червні Одеський міський голова Геннадій Труханов доручив своєму заступнику Дмитру Жеману разом із представниками підприємств "Одеські електромережі" та "Інфоксводоканал" перевірити трансформаторні підстанції в місті.

За словами мера, стан трансформаторних підстанцій зацікавив його після аварії на підстанції "Чумка" у суботу, 12 червня. 

Відео: ТРК IT-3

Поділитися