09 серпня 2021 р. 14:13

Біля "Привозу" почали зносити квіткові павільйони

Біля "Привозу" почали зносити квіткові павільйони

Торгівельний центр «Острів» найняв підрядників, які демонтують квіткові ряди на вулиці Катерининській навпроти ринку "Привоз" та мають завершити знесення протягом місяця.

Наразі ламають павільйони, розташовані біля проїжджої частини.  

Торговцям обіцяють, що їх тимчасово переселять на верхній майданчик у ТЦ «Острів». Своєю чергою підприємці зазначають, що ціни на квіти зростуть, а продажі відповідно впадуть. 

Загалом квіткарі незадоволенні діями мерії та адміністрації торгівельного центру, проте акцій  протесту не влаштовують. 

Ділянку вздовж ринку «Привоз» на вул. Катерининській відкрили для руху автотранспорту наприкінці липня, і тоді  одеський міський голова Геннадій Труханов повідомив, що на осінь заплановано висадку дерев уздовж дороги. Крім того, пообіцяв навести лад з квітковими павільйонами.

5 травня акцію протесту на Пантелеймонівській вулиці влаштували представники торговельної спільноти, які працюють коло ринку "Привоз" в Одесі. Заблокували рух автотранспорту та трамваїв. 

Згідно з розпорядженням Одеського міського голови Геннадія Труханова, з 12 травня 2020 року по 12 липня 2021 року в Одесі тимчасово закрито рух автотранспорту по вулиці Новощіпний ряд у зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту.

Нагадаємо також, що переможцем тендеру по вибору підрядника для цього ремонту стала компанія «Ростдорстрой», яка має отримати за роботу 157 млн 910,4 тис. грн.

Крім того, управління дорожнього господарства уклало договір з компанією «Технопроект» про проведення авторського нагляду за ремонтом вулиці Новощіпний ряд. Кінцевим бенефіціаром цієї компанії є Наталя Ганевич. Вона ж значиться кінцевим бенефіціаром ТОВ «Ростгранкар'єр», директором якого є Євген Коновалов - один з власників ТОВ «Ростдорстрой», яке виграло тендер на ремонт Новощіпного ряду.

Поділитися