16 квітня 2020 р. 15:25

Екссуддя відповість за винесення ухвали, якою звільнила директора підприємства

Екссуддя відповість за винесення ухвали, якою звільнила директора підприємства

Прокурори Одещини скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишньої судді Малиновського районного суду, яка підозрюється у постановленні завідомо неправосудного рішення, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури. 

"З’ясовано, що у листопаді 2014 року суддя винесла завідомо неправосудну ухвалу, якою частково задовольнила заяву про забезпечення позову у цивільній справі. Цим рішенням вона звільнила чинного директора підприємства та призначила виконуючим обов’язки іншу особу.

Таким чином, останній призначений керівник зміг продати майно підприємства – земельну ділянку під забудову в Одесі. Через незаконні дії потерпілому спричинено понад 3,5 млн гривень збитків", - зазначили у прокуратурі.

Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснювали співробітники Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Нагадаємо, прокурори Одещини скерували до Приморського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно заступника керівника відділення поліції в Одесі та оперуповноваженого, які обвинувачуються у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди.

 

Поділитися