15 березня 2020 р. 14:03

В мерії нагадують про кримінальну відповідальність за організацію нелегальних дитсадків у період карантину

В мерії нагадують про кримінальну відповідальність за організацію нелегальних дитсадків у період карантину

Невідомі розсилають одеситам повідомлення про створення міні-груп для дітей дошкільного віку, та дитячих садків, що працюють півдня на период карантину. 

Про це повідомила у Facebook директор департамента науки та освіти Одеської міської ради Олена Буйневич.  

«Закриття садів - не примха. Я не розумію спекулянтів і злочинців, які придумують, як обійти ситуацію і розсилають батькам повідомлення про створення міні-груп і тд. Ми всі живемо в одному місті. Все дізнаємося цю інформацію оперативно. Включаючи правоохоронні органи. Не піддавайте себе кримінальної відповідальності, представники приватних клубів. Батьки, бережіть дітей», - повідомила вона.

Нагадаємо, 12 березня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Одеській міській раді постановила закрити всі шкільні та дошкільні навчальні заклади міста.

Нагадаємо також, що Одеській міській голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про створення міської комісії з питань зниження ризику інфікування та попередження розповсюдження гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19, та затвердив план запобігання йому.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці. 

Поділитися