04 серпня 2020 р. 17:22

«Трудова слава»: Труханов нагородив заступника директора компанії депутата міськради від своєї партії

«Трудова слава»: Труханов нагородив заступника директора компанії депутата міськради від своєї партії

Одеській міській голова Геннадій Труханов нагородив заступника директора товариства з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой» Констянтина Кіосе почесною відзнакою Одеського міського голови «Трудовая слава».

Про це повідомила пресслужба муніципалітету. 

Окрім нього таку ж відзнаку отримав керівник, старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії «Основи, фундаменти та підземні споруди» Одеської державної академії будівництва та архітектури Стефан Кущак

ТОВ «Ростдорстрой» контролюється компанією на Віргінських островах «Сайдлейк інтернешнл лімітед» в особі чотирьох чоловік: бізнесмена Олександра Жукова, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера - представника партії «Довіряй справах», Олександра Рацкевича та Євгена Коновалова.

Компанія неодноразово вигравала тендери оголошені управліннями міської ради. Наприклад компанія ремонтує вулицю Новощіпний ряд за що отримає від бюджету міста  157 млн 910,4 тис. грн. Тендер для вибору підрядника в цьому ремонті проводили двічі. Обидва рази Управління дорожнього господарства Одеської міської ради намагалося виключити з торгів єдиного конкурента ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Першого разу це призвело до відміни торгів, а другого конкуренту все ж дозволили взяти участь в торгах, хоча він й програв.   

4 вересня 2017 року управління дорожнього господарства Одеської міської ради скасувало аукціон для вибору компанії, яка мала будувати вело-пішохідну естакаду. Конкурс знаходився в стадії «кваліфікація переможця», і в якості переможця управління розглядали приватне підприємство «Містобудівне управління №1», яке при очікуваної вартості закупівлі у 32 мільйони 9 тисяч 955 гривень погодилося працювати за 28 мільйонів 608 тисяч 924 гривні. Тоді аукціон скасували у зв'язку з відсутністю подальшої потреби, а потім знов оголосили та перемогла вже «потрібна» компанія, якою стало ТОВ «Ростдорстрой».

Поділитися