23 жовтня 2020 р. 20:21

Одеська міськрада прийматиме заявки від охочих продати квартири для сиріт до 10 листопада

Одеська міськрада прийматиме заявки від охочих продати квартири для сиріт до 10 листопада

Управління капітального будівництва Одеської міської ради за рахунок бюджетних коштів планує закупівлю квартир для забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Квартири купуються в межах міста Одеси у введених в експлуатацію житлових будинках або на вторинному ринку за найбільш низькою ціною.

Квартири повинні бути самостійними, з усіма зручностями і відповідати встановленим санітарним і технічним вимогам (придатні для проживання, з повним внутрішнім оздобленням, у житлових будинках, які не належать до старого, ветхого та аварійного фондів).

Грошові кошти за квартиру перераховуються на підставі нотаріально оформленого договору через органи Держказначейства на розрахунковий рахунок продавця за безготівковим розрахунком у гривні.

Вартість квартири повинна включати в себе всі витрати, пов'язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів).

Пропозиції приймаються в термін до 10 листопада 2020 року в письмовому вигляді.

Нагадаємо, в квітні 2018 року заступник начальника управління капітального будівництва Одеської міськради Лариса Янушкевич поскаржилася на відсутність інтересу у забудовників до квартирних пропозицій муніципалітету. Тоді в бюджеті Одеси передбачили 25 мільйонів гривень на закупівлю квартир дітям-сиротам.

Поділитися