27 листопада 2020 р. 21:15

Одеська мерія скасувала автобуси на «Сьомий кілометр» у вихідні

Одеська мерія скасувала автобуси на «Сьомий кілометр» у вихідні

Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради змінив роботу міських автобусів у напрямку ринку «Сьомий кілометр» 28-29 листопада.

Про це повідомили у пресслужбі Одеського муніципалітету. 

«Відповідно до п. 15 Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. №641 «Про встановлення карантину та впровадження посилених протиепідемічних заходів на території з широким розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи зміну графіка роботи промринку «7 км», вносяться деякі зміни в роботу громадського транспорту».

На наступні вихідні дні - 28 листопада (субота) і 29 листопада (неділя) 2020 року - тимчасові зміни вносяться в режим роботи маршрутів загального користування: №№ 4, 6, 7, 8, 11, 16, 18, 23, 171, які працюють у напрямку руху до/від підприємства «Промринок 7 км».

«28 і 29 листопада для цих автобусних маршрутів визначено режим вихідного дня», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій, через акцію підприємців ринку «Сьомий кілометр» 22 листопада. 

22 листопада в Одесі на ринку «Сьомий кілометр» підприємці влаштували бунт проти карантину вихідного дня в Україні. Бізнесмени на знак протесту перекрили дорогу та погрожували оголосити голодування. 

Раніше підприємці Київського ринку Одеси 14 листопада влаштували акцію протесту через карантин вихідного дня та перекрили вулицю Грушко у мікрорайоні Таїрово. 

Нагадаємо, впродовж вихідних контролювати дотримання громадянами карантинних вимог на Одещині буде майже 200 мобільних груп правоохоронців.

Народні депутати України не підтримали проєкт постанови, яким пропонувалося внести зміни до карантину вихідного дня, який запровадив уряд минулого тижня для боротьби з епідемією. 

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома. Очільник МОЗ продовжує працювати дистанційно, зокрема проводити щоденні брифінги.

Поділитися