27 лютого 2021 р. 17:28

Одеська міська рада витратить на букети для заходів ще 30 тисяч гривень

Одеська міська рада витратить на букети для заходів ще 30 тисяч гривень

Одеський міський голова Геннадій Труханов 23 лютого підписав розпорядження щодо виділення коштів з цільового фонду Одеської міської ради. 

Розпорядження опубліковано на сайті Одеської міської ради.

З фонду виділять кошти у сумі 30 тисяч грн на придбання квіткової продукції для участі у загальноміських заходах 2021 року.

Перерахують цю суму на відповідний рахунок Київської районної адміністрації.

Нагадаємо, 2 та 8 лютого міський голова Одеси Геннадій Труханов також видав розпорядження про виділення коштів на купівлю квіткової продукції.

Відповідно до цих документів, чиновники мають придбати квітів для урочистого відзначення загальноміських заходів на 30 тисяч гривень та на 240 тисяч гривень.

Крім того, 26 січня міський голова доручив виділити на квіти 30 000 гривень Суворовській районній адміністрації. 

Постачальник квітів за укладеним договором Костянтин Столяров, з яким 13 організаторів тендерів в Одеській області вже встигли укласти угод на понад 1,5 мільйони гривень. 

У закупівлі на 30 тисяч гривень, проведеній 11 лютого Малиновською районною адміністрацією, мова йде про троянди по 65 гривень за штуку, та гвоздики по 25 гривень за штуку. 

А на сайті підприємця легко виявити, що звичайним покупцям, які витрачають не бюджетні, а власні кошти, пан Столяров продає троянди майже вдвічі дешевше, по 35-37 гривень.  

Поділитися