02 лютого 2020 р. 13:40

У 2020 році роздільнянські депутати дбатимуть про протипожежну безпеку та інноваційну профорієнтацію старшокласників

У 2020 році роздільнянські депутати дбатимуть про протипожежну безпеку та інноваційну профорієнтацію старшокласників

Роздільнянські депутати затвердили звіт про виконання бюджету 2019 року і план роботи на 2020 рік, делегували кошти у районний бюджет, надали матеріальну допомогу і запланували інноваційні заходи профорієнтації для старшокласників.

Відбулося пленарне засідання 44 сесії Роздільнянської міської ради сьомого скликання 28 січня. На ньому були присутні 20 депутатів з 26, представники апарату міської ради, журналісти. Порядок денний складався з 57 питань.

Депутати затвердили  ряд звітів про діяльність у 2019 році: звіт міського голови про роботу ради та діяльність її виконавчих органів, який ще у грудні був опублікований у міському інформаційному віснику та на офіційному сайті міськради, звіт про виконання перспективного плану роботи, звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики міськрадою, звіт про виконання бюджету.

Прийняли до відома звіт директора КП «Роздільнянський міський водоканал» Геннадія Кінаша про підсумки фінансово-господарської діяльності за 2019 рік і затвердили перспективний план роботи міської ради і план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на поточний рік. 

Депутати делегували до районного бюджету  594 тисяч 220 гривень: на придбання музичних інструментів та оргтехніки для «Роздільнянської школи мистецтв», на капітальний ремонт фасаду міської ЗОШ I-III ст. №2, на придбання меблів для міської ЗОШ I-III ст. №4, на капітальний ремонт малого боксу інфекційного відділення лікарні і на поточний ремонт підлоги спортивної зали  Роздільнянського НВК «школа-гімназія» №1.

Підтримали депутати і рішення про забезпечення участі спортсменів міста в спортивних заходах різних рівнів, на що виділили 77 тисяч гривень, і про забезпечення формою особового складу місцевого відділення ДСНС  — виділили 66 тисяч гривень.

Депутати внесли зміни до деяких міських програм, у тому числі — до програми «Безпечне місто», в якій передбачили протипожежні заходи. Внесли зміни до міського бюджету на поточний рік, затвердили договори та кошторисну документацію, передали в господарське відання КП «Роздільнянський міський водоканал» водогін для благоустрою  міського сміттєзвалища на суму 150 тисяч гривень. Також депутати одностайно підтримали умови оплати праці Роздільнянського міського голови, надавши згоду на набавку  у сумі 100% посадового окладу у разі високих досягнень та  50% премії. І надали матеріальну допомогу містянам, які перебувають у скрутному становищі через хворобу.

Депутати виділили150 тисяч гривень на проведення  послуг з професійної орієнтації  для учнів загальноосвітніх закладів міста Роздільна і задіяли для реалізації провідних спеціалістів всеукраїнського рівня —ТОВ «Клевердіа». 

На завершення  засідання з ініціативи депутата і голови постійної комісії з питань соціального захисту населення Оксани Дмитренко депутати підписали звернення до ВР і Кабміну про скасування абонплати за транспортування газу.

Поділитися