17 жовтня 2018 р. 14:26

Суд поновив на посаді заступника міського голови Білгорода-Дністровського, який погрожував рушницею меру

Суд поновив на посаді заступника міського голови Білгорода-Дністровського, який погрожував рушницею меру

Суд поновив на посаді заступника міського голови Білгорода-Дністровського Вадима Кесарчука.

Згідно з рішенням Одеського окружного адміністративного суду від 2 жовтня по справі № 495/3456/17, міська рада Білгорода-Дністровського зобов’язана поновити  Вадима Кесарчука на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Білгород-Дністровської міської ради VІІ скликання з 7 червня 2017 року.

Нагадаємо, що раніше Вадим Кесарчук був звільненний з посади першого заступника міського голови Білгород-Дністровської міської ради, через не сумлінне виконання свої обов’язків. Крім того в квітні 2017 року на Вадима Кесарчука було відкрито кримінальне провадження за ст.  129 ч. 1 «Погроза вбивством» по відношенню до міського голови Алли Гінак.

Також нагадаємо, що 27 серпня рішенням суду було поновлено на посаді секретаря Білгород-Дністровської міської ради Ольгу Ціпуленко («Оппозиційний блок»), однак станом на 17 жовтня відповідного проекту рішення міської ради немає, попри те, що Олександр Єрошенко («Відродження»), якого призначили їй на заміну, пішов у відставку на початку вересня 2018 року.

Поділитися