17 грудня 2021 р. 13:29

Труханов змінив головного еколога міста

Труханов змінив головного еколога міста

Одеський міський голова Геннадій Труханов перевів директора департамента екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради призначено Олександра Тіщенка на посаду першого заступника директора цього департамента. 

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба мерії.

Натомість новою директоркою департаменту стала Марина Савченко, яку перевели в Одесу з Чорноморської міської ради згідно зі штатним розписом, як таку, що перебуває у кадровому резерві.

Олександра Тіщенка призначили головувати департаментом у вересні після того, як він пройшов за конкурсом. Новопризначений керівник був виконуючим обов'язки директора того самого департаменту з липня 2020 року.

Марина Савченко народилася у 1978 році. 

  • З 2010 до 2012 роки працювала головним державним інспектором Державного контролю за дотриманням земельного законодавства Державної інспекції контролю та управління земельним силом.
  • У 2012-2013 роках - головний спеціаліст департаменту державного випромінювання та ліцензування та заступник голови Департаменту державного управління землекористуванням Генерального директорату урядової заяви в Одеській області.
  • 2013-2014 роки - заступник директора Департаменту - керівник відділу екологічного контролю Департаменту екології та розвитку зони відпочинку Одеської міської ради;
  • 2014-2015 очолювала відділ державної землевпорядчої експертизи Держкомзему в Одеській області.
  • У 2015 році була начальником відділу землеустрою та охорони земель Генерального директорату Держгеокадастру в Одеській області. 
  • У 2015-2017 роках була першим заступником голови Головного управління Держгеокадастру в Одеській області.
  • У 2017-2019 роках очолювала управління Держкомзему.
Поділитися