07 квітня 2024 р. 11:26

Рятувальники Херсонщини гасили пожежу під обстрілами окупантів

Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області)

Минулої ночі на Херсонщині були зафіксовані обстріли в одному з населених пунктів Чорнобаївської громади.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

У дописі відомства йдеться про те, що після серії вибухів, до підрозділів ДСНС України у Херсонській області надійшла інформація, що виникли пожежі в складській будівлі та господарських спорудах. Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів та місцевої пожежної охорони всю ніч долали наслідки ворожих атак.

Під час гасіння пожеж рятувальникам доводилось ховатись в укриття через повторні обстріли, що ускладнювало проведення гасіння.


Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

Також підрозділи ДСНС України у Херсонській області ліквідували пожежу в приватному житловому будинку. Так, на номер служби порятунку о 21:24 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку. Рятувальники прибувши на місце події оперативно загасили пожежу не дозволивши полум'ю поширитись по всіх кімнатах. Наразі проводяться заходи зі встановлення причини пожежі.

Раніше повідомлялось про те, що після російського обстрілу міста Херсон до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одному з районів міста. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що сталося загорання допоміжної споруди з подальшим розповсюдженням вогню на будинок в приватному житловому секторі. Тому вогнеборці одразу приступили до гасіння двох осередків пожежі.

Також йшлося про те, що в Херсоні під час пожежі евакуйовано шестеро людей. Так, 20 березня вдень на номер 101 м.Херсон надійшло повідомлення про виникнення пожежі в квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники прибувши за вказаною адресою евакуювали з верхніх поверхів шість мешканців.

Володимир Шкаєв

Поділитися