01 грудня 2023 р. 20:30

Святкування буде після Перемоги: в Чорноморську відмовились від встановлення міської ялинки

Фото: Інформатор

(Фото: Інформатор)

Зимові свята в Чорноморську пройдуть без новорічної ялинки. Про це в своєму відеозверненні до містян повідомив міський голова Чорноморська Василь Гуляєв. Таке рішення прийнято як з міркувань безпеки так і можливих морально-етичних проблем. Міський голова пообіцяв жителям Чорноморська, після Перемоги, встановити "найкращу ялинку, яка може бути".

В Україні по різному вирішують питання встановлення міських новорічних ялинок. В Києві така ялинка буде встановлена, але обійдуться без веселих гулянь та масового скупчення людей. Також, у Львові прийняли рішення встановити міську новорічно-різдвяну ялинку.

В Одеській області кожна громада сама вирішує як прикрашати місто на зимові свята. Зокрема, деякі голови ОТГ віддали вирішення цього питання на розсуд жителів громади.

І 1 грудня в Одеській міськраді повідомили, що на вихідних на вулиці Дерибасівській розпочнуться роботи з монтажу новорічної ялинки. Ялинка стане подарунком жителям міста від підприємців.

Як ми писали, управління культури та туризму Ізмаїльської міської ради оголосило торги на придбання 7 425 одиниць новорічних подарунків для дітей.

На це замовник планує витратити до 1 мільйон 140 тисяч гривень, передає кореспондентка Інтента з посиланням на сайт держзакупівель Prozorro

Як заявив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, депутатським корпусом Одеської обласної ради прийнято рішення щодо закупівлі власним коштом квитків для дітей області, зокрема для дітей військовослужбовців, територіальної оборони та внутрішньо переміщених осіб, на новорічні вистави, які відбудуться у грудні в театрах нашого міста. Також за власний рахунок депутати придбають і новорічні подарунки для дітей вразливих категорій населення.

Костянтин Неділько

Поділитися