15 грудня 2021 р. 11:58

Моніторинг Одеського КВУ: як протягом року виконувалася передвиборна програма мера Одеси

Моніторинг Одеського КВУ: як протягом року виконувалася передвиборна програма мера Одеси

Сьогодні, 15 грудня, у PMA Odesa Hub відбувається презентація результатів моніторингу виконання передвиборчої програми Одеським міським головою Геннадієм Трухановим.

Спікери заходу:

- Анатолій Бойко, голова Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України»;

- Ігор Луговський, керівник проєктів Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України».

Експерти обговорять, наскільки програма Геннадія Труханова відповідає найбільш пріоритетним напрямкам розвитку міста, як виконувалася передвиборна програма за підсумками першого року повноважень Одеського міського голови та в чому відмінність чинної програми мера Одеси від попередньої.

Зазначимо, що під час передвиборної агітації кандидатом на посаду Одеського міського голови Геннадієм Трухановим було презентовано передвиборну програму «7:40 стратегія для Одеси» Одеської міської організації політичної партії «Довіряй Ділам».

Документ оприлюднено на особистому сайті Труханова та офіційному сайті партії «Довіряй Ділам». Відповідно до назви «7:40 стратегія для Одеси», програма має сім розділів та 40 пунктів обіцянок з різних сфер міської політики. Передвиборна програма Геннадія Труханова у попередній каденції (2015-2020 рр.) містила 60 обіцянок, 25 з яких знайшли своє відображення у програми «7:40 стратегія для Одеси».

Докладніше про мониторинг дивіться у ЗВІТІ

Відео: Одеська обласна організація ВГО "Комітет виборців України"

Поділитися