20 вересня 2020 р. 17:22

«Укрзалізниця» поновлює продаж квитків на рейси призупинені в березні

«Укрзалізниця» поновлює продаж квитків на рейси призупинені в березні

«Укрзалізниця» у зв’язку зі зміною епідемічної ситуації з 21 вересня відновить продаж квитків на низку поїздів із станцій, де раніше продаж квитків був тимчасово зупинений. 

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Йдеться про потяги до: Івано-Франківська, Коломиї, Ізмаїла, Дубна, Тернополя, Чернівців, а також Новоселицького та Рівненського районів. 

В «Укрзалізниці» зазначили, що відновлення продажу квитків стало можливе завдяки рішенню Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Так, буде відкрито продаж проїзних документів із станцій Коломия, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Дубно, Тернопіль, Чернівці, Новоселиця та Клевань на поїзди: Одеса – Львів,  Одеса – Ужгород, Одеса – Чернівці, Київ – Ізмаїл.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» з 18 березня призупинила внутрішнє залізничне пасажирське сполучення. З Одеси перестали ходити потяги до: Харкова, Львова, Рахова, Дніпра, Кривого Рога, Чернівців, Маріуполя, Києва, Ужгорода, Ковеля та Костянтинівки, а також потяг Київ-Ізмаїл.

27 травня «Укрзалізниця» розпочала продаж квитків на чотири рейси з Одеси та в Одесу, але квитки продавалися лише на два місця у кожному купе - верхнє та нижнє. Також придбати проїзні документи у вокзальних касах можна було лише при наявності маски.

В червні  «Укрзалізниця» розпочала онлайн продаж квитків на пасажирський поїзд «Дунай» №№145 та 146 сполученням Київ - Одеса - Ізмаїл, а також запустити поїзди до Львова і Києва.

Однак в серпні Ізмаїл потрапив до «червоної зони» карантинної небезпеки і мешканці Ізмаїла, змушені були їздити за 30 кілометрів від міста на залізничну станцію Котлабух, задля того, щоб сісти на потяг до столиці. 

Поділитися