18 серпня 2020 р. 13:21

Нехтування правилами карантину коштуватиме одеському продавцю морозива 17 тисяч

Нехтування правилами карантину коштуватиме одеському продавцю морозива 17 тисяч

Приморський районний суд Одеси визнав продавця морозива винним в порушенні правил карантину та оштрафував його на 17 тисяч гривень.

Як йдеться в постанові суду, інцидент трапився ще 30 червня.

Продавець реалізував свій товар в кіоску на Аркадійській алеї без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот.

Правопорушник у судовому засіданні не визнав вину у скоєнні адміністративного правопорушення, та пояснив, що він одній людині продав морозиво не одягнувши захисну маску, бо відходив за товаром на іншу точку, та на той час зняв маску.

Суд вирішив, що відеозапису правопорушення, та протоколу поліції досить для визнання продавця винним. 

Нагадаємо, раніше Приморський суд Одеси оштрафував адміністратора нічного клубу Red Line на пляжі «Аркадія» на 17 тисяч гривень, зобов'язавши також виплатити 420 гривень судового збору.

Також Приморський районний суд  притяг водія маршрутки до адміністративної відповідальності  за порушення правил карантину за статтею 44-3 КУпАП. Така інформація була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Водій  на початку липня проїжджав вулицею Балківська, перевозячи в салоні 24 пасажири. Згідно технічної характеристики, «сидячих» місць в його маршрутці було 20.

Ще раніше Приморський районний суд Одеси визнав одесита, який гуляв без документів, винним в адміністративному правопорушенні і оштрафував його на 17 тисяч гривень.

Поділитися