25 квітня 2024 р. 08:22

Обстріли житлових кварталів Херсонщини: поранено трьох цивільних людей

Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

(Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області)

Минулої доби 24 квітня на Херсонщині військові російської окупаційної армії обстрілювали Антонівку, Кізомис, Ромашкове, Інженерне, Садове, Берислав, Качкарівку, Ольгівку, Осокорівку та місто Херсон. 

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

У дописі посадовця йдеться про те, що під час обстрілів російські окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів правобережної частини Херсонщини. Зокрема, було пошкоджено  багатоповерхівку та приватний будинок. Також були зафіксовані влучання в об'єкт критичної інфраструктури, приватні автомобілі та газогін.


Наслідки обстрілу. Фото: поліція Херсонської області

За минулу добу російські війська двічі обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ураження зафіксовані в Херсоні та Антонівці. Зокрема, було пошкоджено два приватних будинки.

Прокудін також зазначив, що через російську агресію 24 квітня три цивільні людини дістали поранення.

Раніше повідомлялось про те, що 23 квітня на Херсонщині військові російської окупаційної армії обстрілювали Білозерку, Антонівку, Садове, Понятівку, Янтарне, Томину Балку, Милове, Тягинку, Берислав, Новоберислав, Новоолександрівку, Львове, Кізомис, Новокаїри, Крупицю, Козацьке, Осокорівку, Гаврилівку, Нововоронцовку, Михайлівку, Станіслав, Качкарівку, Ольгівку та місто Херсон. Через російську агресію у регіоні одна людина загинула, ще п'ять - дістали поранення.

Також 22 квітня через російську агресію на Херсонщині дві цивільні людини загинули, ще шість - дістали поранення.

Також йшлося про те, що внаслідок російських обстрілів Херсонської міської територіальної громади за добу 18 квітня три людини зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім надана медична допомога.

Володимир Шкаєв

Поділитися