16 листопада 2023 р. 16:53

На фронті загинув тренер з бойових мистецтв з села Шабо на Одещині

Фото: Facebook, Шабівська сільська рада

(Фото: Facebook, Шабівська сільська рада)

Під час виконання бойового завдання 13 листопада біля населеного пункту Новорайськ Бориславського району Херсонської області від кульового наскрізного влучання в стрілецькому бою загинув мешканець села Шабо, солдат Юрій Підгорний. 17 жовтня Юрію Підгорному виповнилося 40 років.

Про це повідомляє Шабівська сільська рада.

Юрій Підгорний був тренером Української Федерації змішаних бойових мистецтв Білгород-Дністровського району, призером України UFMMA та чемпіоном області.

У Білгород-Дністровській РВА повідомляють, що поховання захисника відбудеться 17 листопада 2023 року об 11:30 за адресою: с. Шабо (Шабівівська ТГ), вул. Селянська, буд.56 а.

Раніше в лікарні помер військовослужбовець Юрій Куприч, якого у ніч на 23 жовтня побили в Чорноморську. 

Також 2 листопада в Одесі простилися з активістом та добровольцем ССО "АЗОВ" Андрієм Грушецьким, який загинув 18 червня 2022 року у Запорізькій області. 

Раніше ми писали, що, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України від російських окупантів, загинув інженер першої категорії Сергій Архіпов.

Також колектив Одеської кіностудії 1 липня дізнався про загибель на війні з російськими окупантами реквізитора Тимофія Бойка. Як зазначили в кіностудії Тимофій Бойко воював під позивним "Аякс" й зв'язок із ним зник ще 16 вересня 2022 під час звільнення селища Правдине на Херсонщині. 

Тимофій працював реквізитором у фільмах Одеської кіностудії "Фортеця Хаджибей", "Край ріки" (Odesa Film Production).

30 червня також помер засновник Музею звуку, головний звуковий режисер Театру юного глядача, член Союзу звукорежисерів України, керівник та засновник Одеського союзу звукорежисерів та музикантів Василь Пінчук

Сергій Лозовський

Поділитися