27 березня 2024 р. 17:26

Соціальні працівники Херсонщини отримали новий зручний транспорт

Фото: Херсонська ОВА

(Фото: Херсонська ОВА)

Соціальні працівники Херсонщини отримали електроскутери.

Про це повідомили в пресслужбі Херсонської ОВА.

У дописі відомства йдеться про те, що завдяки Програмі розвитку ООН в Україні та фінансуванню урядом Японії Мінсоцполітики передало сім скутерів деокупованим громадам області. Першочергово йдеться про громади, де соцпрацівники долають значну відстань до громадян, яким надають послуги.


Фото: Херсонська ОВА

Зазначається, що транспорт підвищить мобільність працівників та охопить адресною допомогою незахищені верстви населення. 

"Для нас це важливий крок на шляху до покращення соціальних послуг. Вдячні за розбудову системи комплексної соціальної підтримки для населення", - наголосив заступник начальника Херсонської ОВА Ярослав Шанько.


Фото: Херсонська ОВА

Раніше повідомлялось про те що центри надання адміністративних послуг Херсонщини отримали електровелосипеди. Так, п'ятнадцять транспортних засобів передали до Борозенської, Кочубеївської, Милівської, Чорнобаївської, Бериславської, Музиківської, Станіславської, Білозерської, Херсонської та Дар'ївської громад. Працівники ЦНАПів зможуть скористатися міцним та надійним електротранспортом, який дозволяє швидко пересуватися та зручно перевозити необхідний вантаж. Це підвищить мобільність фахівців та доступність надання адмінпослуг.

Також йшлося про те, що рятувальники Борозенської громади Херсонщини отримали пожежний автомобіль. Так, Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба передала у тимчасове користування місцевому підрозділу ДСНС спецтехніку. Вогнеборці отримали автівку марки "IVECO". Вона обладнана всім необхідним для гасіння пожеж та надання допомоги при ліквідації надзвичайних ситуацій. Ця допомога значно полегшить роботу фахівців.

Також мобільна гінекологічна клініка з'явилася на Херсонщині. Автівка обладнана під гінекологічний кабінет, у ній є все необхідне для проведення оглядів жінок із застосуванням УЗД-діагностики та пологів.

Володимир Шкаєв

Поділитися