08 квітня 2022 р. 11:44

В Одесі зібрали ще один Odissey max

В Одесі зібрали ще один Odissey max

Майстерні комунального підприємства "Одесміськелектротранс" зібрали новий трамвай Odissey max.

Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету.

Це вже четвертий трьох-секційний вагон такого типу, який почали збирати у грудні 2021 року. Третій Odissey max зібрали у квітні 2021 року та відправили на маршрут у Суворовському районі міста. 

Odissey max складається з трьох секцій. Він вміщує 300 людей та оснащений валідатором, а також має низьку підлогу.

"Одісей МАХ" має частково низький рівень підлоги та зручний для людей з інвалідністю – у середній частині є пандус, через який в салон може заїхати людина на візку. «Маємо робити те, що маємо – розбудовувати місто, в тому числі і оновлювати громадський транспорт. На превеликий жаль, робити це у військовий час дуже складно, але ми робимо це. І цей вагон – яскравий приклад. Впевнений, що після нашої перемоги ми продовжимо системне оновлення міського електротранспорту, проведемо нові тендери та будемо збирати вагони «Одісей» та «Одісей МАХ», - зауважив міський голова Геннадій Труханов. 

Новий вагон працюватиме в Суворовському районі, на маршруті №7.

25 лютого комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" у зв'язку із введенням комендантської години та суттєвим зменшенням пасажиропотоку зменшило кількість одиниць рухомого складу на тролейбусних та трамвайних маршрутах.

Нагадаємо, третя хвиля мобілізації, коли до Збройних сил України призивають резервістів, які закінчили військові кафедри розпочалася в Україні.

Поділитися